Taller de cuina: Coca de carbassó i sopa de cogombre "pepino".

30.04.2019

El passat dia 25 de d'abril vàrem retornar a les classes de l'espai cuina, anomenat "intercanvi de receptes".  

La nostra companya Loli ens va deleitar amb dues receptes boníssimes, "Coca de carbassó " i "Sopa de cogombre" Pepino .

Aquí us deixo les receptes per què la practiqueu a casa.  

Coca de carbassó :

Ingredients :

Paper de forn

Base de pizza

Tomàquet fregit de pizza

Formatge gouda en lonxes 

2 Carbassons 

Bacon a tires

-Encenem el forn a 220 graus.

En una plata posem paper per coure, afegim la base de pizza, el tomàquet fregit i els talls de formatge per sobre.

El carbassó el tallem a rodanxes molt fines i el posem sobre el formatge, afegim una mica de sal.

Finalment afegim el bacó i posem al forn entre 15 i 20 minuts.

Sopa de cogombre "pepino" :

1 kg de cogombres " pepinos"

50 grs d'oli

4 iogurs griegos sense sucre

Sal

Llimona

Vinagre opcional 

Tallem el cogombre a trossos, el posem en un bol amb els quatre iogurts grecs sense sucre, l'oli, la sal i la llimona.

Ho batem tot a la batedora. Ho reservem a la nevera durant un parell d'hores, quan el treiem li afegim per sobre unes tires de bacon.

Destacar que entre totes, vam tenir el plaer de degustar aquestes fantàstiques, fàcils i boníssimes receptes, i com en aquest taller no ens falta cap detall, dir-vos que mentres es cuinava gaudiem d'un gustós pica pica .

Agraiment a la nostra companya Loli per la seva simpatia i alegria ! i a totes les sòcies participants, per fer una tarda màgica.

Coordinadora del taller i Cap de comunicació: Judit Alujes. 





© 2018 Adonat / Associació de Dones de Calafell
Creado con Webnode Cookies
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar