Taller de cuina : Risotto

19.05.2019

El passat dia 9 de maig vàrem fer el taller de cuina, anomenat "intercanvi de receptes". 

 La nostra companya Asun Ametlller ens va deleitar amb una recepta boníssima, " Risotto " . Aquí us deixo la recepta per què la practiqueu a casa.

Ingredients : 6 persones 

480 g d'arròs RISOTTO

1 Litre i mig de brou de pollastre.   

400 grs de ceps variats .

2 sobres de formatge parmesà rallat . 

2 cullarades soperes d'oli.

2 cullarades soperes de mantega.

4 alls. 

1 Puerro ( Porro).

Cúrcuma. 

1 ceba gran.

1 copa de vi , millor blanc espumós.

200 ml nata liquida.

Instruccions :

1- Sofregim la ceba trinxada en oli, afegim el porro també trinxat , els alls molt picats o rallats . 

2- Quan estigui tot ben cuinat tirem els ceps , quan ho tinguem ben poxadet..

3- Afegim l'arròs .

4- En aquesta recepta s'ha d'estar remenant constantment , afegir el punt de sal.

5- Tirem cúrcuma , li dona molt bon gust i color .

6- Afegim la copeta de vi blanc espumós ,  deixem cuinar. 

7- A continuació afegim el caldo de pollastre, però no tot de cop, l'anem afegint poquet a poquet, s'ha de lligar com si fos una maionesa. 

8- Tirem el formatge rallat , la mantega i que lligui. 

9- Just abans de servir, aboca la nata liquida , remena i retira la paella del foc. Incorpora el formatge rallat, prova l'arròs i, si cal, assaona tot amb sal i pebre.

10- Reposem 5 mints i servir. 

Destacar que entre totes, vam tenir el plaer de degustar aquesta fantàstica i boníssima recepta, i com en aquest taller no ens falta cap detall, dir-vos que mentres es cuinava l'arròs, vam gaudir d'un pica pica .

Agraiment a la nostra companya Asun Ametller per la seva simpatia ! i a totes les sòcies participants, per fer una tarda màgica. 

Coordinadora del taller i Cap de comunicació: Judit Alujes.  


 

© 2018 Adonat / Associació de Dones de Calafell
Creado con Webnode Cookies
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar