Taller de cuina : " Tequeños" entrant tipic de Venezuela

24.11.2018

El passat dia 22 de novembre vàrem fer el taller de cuina, anomenat "intercanvi de receptes".

El nostre company Jose Ramón ens va deleitar amb una recepta boníssima, "tequeños", entrant tipic de Venezuela . Aquí us deixo la recepta per què la practiqueu a casa.  

Ingredients :

1 bloc de formatge (400 grams) de semidur veneçolà, o formatge llatí.

6 cullerades de formatge vegetal.

3 tasses de farina de blat.

1 tassa de llet.

Sal al gust.

Instruccions :

1- Barrejar en un bol la farina, l'oli i la llet. Posteriorment amasar fins que quedi elàstica i prou seca perquè no s'enganxi a la massa del rodillo. Deixar-la reposar uns 10 minuts.

2-Tallar el formatge aproximadament a 4 cms de llarg i 1cms d'ample.

3-Estirar la massa aproximadament amb un gruix de 3 mm i un llarg de 35 cm. Després amb un ganivet fer tires de 1,5cms.

4-Enrotlles el formatge dins de les tires de massa, passar-ho per farina i compactar-ho perquè no es surti el formatge al moment de servir-lo.

5-En oli calent col·locar els tequeños fins que es dorin.

6-Col · locar en paper absorbent per retirar l'excedent d'oli i servir.

Notes :

Es pot servir acompanyat de salsa Rosada o salsa tàrtara.

Destacar que entre totes, vam tenir el plaer de degustar aquesta fantàstica i boníssima recepta, i com en aquest taller no ens falta cap detall, dir-vos que mentres es cuinaven els tequeños, vam gaudir d'un pica pica .

Agraiment a la nostre company Jose Ramón per la seva simpatia ! i a totes les sòcies participants, per fer una tarda màgica.  

Coordinadora del taller i Cap de comunicació: Judit Alujes. 

© 2018 Adonat / Associació de Dones de Calafell
Creado con Webnode Cookies
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar